Dåbsjubilæum

Velkommen til en festlig formiddag i Gjellerup Kirke, når vi fejrer familiegudstjeneste med dåbsjubilæum!

Alle er velkomne til at deltage i gudstjenesten, hvor de børn, der er døbt mellem 1. juni 2013 og 31. maj 2014, vil blive fejret som dåbsjubilarer. Er man døbt i en anden kirke i denne periode, er man også meget velkommen til at melde sig som dåbsjubilar hos kirke- og kulturmedarbejder Karen Krøjgaard - kakr@km.dk.
Spirekoret og kirkekoret medvirker sammen med andre børn og unge. Inge Marie Kirketerp Hansen er præst ved gudstjenesten.

Himmelske Dage på Heden

Fra Kr. Himmelfartsdag d. 30 maj til søndag d. 2. juni afholdes Himmelske Dage på Heden i Herning. Gjellerup Kirke er også en del af denne fejring og opfordrer alle til at deltage i et eller flere af de mere end 300 arrangementer, gudstjenester, debatter og koncerter, der finder sted i løbet af de tre "himmelske dage".

Du kan læse mere på Himmeske Dages hjemmeside her.

Syng med!

Gjellerup Kirke har to kor, der øver hver onsdag. Korene ledes af organist Thomas Bach Madsen, og der er plads til nye sangere.

Spirekoret øver onsdag kl. 14.15 - 15.00

Kirkekoret øver onsdag kl. 15.15 - 16.30

For mere information tryk her.

Læs en prædiken

Du kan altid læse den sidste måneds prædikener her.

Gjellerup Kirkes sognehjælp

I Gjellerup Kirke samler vi flere gange om året ind til sognehjælp/julehjælp. Det er muligt at søge om sognehjælp hele året.
Du kan kontakte Kirkekontoret hvis du har brug for et ansøgningsskema.
Det er desværre ikke alle, der søger, der får sognehjælp. Ansøgere fra Gjellerup Sogn vil blive prioriteret højest.
Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt!