Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Du er her:

Restriktioner for Folkekirken

De nye restriktioners konsekvenser for kirken er meldt ud.
Restriktionerne gælder foreløbigt til og med den 7. februar
I Gjellerup Kirke betyder det, at:
Søndage kl. 10.00 er der musikgudstjeneste med læsninger, prædiken og musik. Der er ingen fællessang, og gudstjenesten varer max 30 minutter. Gudstjenester livestreames til Facebook og hjemmeside.

Vi må maksimalt være 30 personer samlet i kirken. Det gælder også for Taizé-refleksionen torsdag den 4. februar, hvor der vil være musik og solosang i stedet for fællessang.

Kirken er åben hver dag, hvor det vil være muligt at komme i kirken og nyde en stille stund.

Dåb, vielse og begravelser kan fortsat afholdes.
Alle øvrige arrangementer i kirken og kirkeladen aflyses.

Kirkens personale vil være på arbejde, nogle medarbejdere vil dog arbejder hjemme.
Kirkeladen vil være aflåst. Derfor vil der kun være mulighed for telefoniske henvendelser eller fremmøde efter forud indgået aftale.

Du er altid velkommen til at kontakte kirkens ansatte. Find kontaktoplysninger her

Kirkens præster står som altid til rådighed for samtaler. Fysisk eller telefonisk.
Brian Krüger Iversen 9711 6077
Inge Marie Kirketerp Hansen  2441 5010